Lange levensduur

Voor ieder type lichtbron

Duurzame verlichting biedt grote zakelijke besparingen en belangrijke verlaging van algemeen onderhoud en operationele kosten.

Hoeveel u kunt besparen, is sterk afhankelijk van de gekozen duurzame verlichtingsoplossing. Ieder aspect moet meegenomen worden in het bepalen van de ROI. Onder andere de bestaande fittingen, lampen, starters, besturing en natuurlijk de totale kosten voor installatie.

Milieuvriendelijk

Voor een betere toekomst

Duurzame verlichting verlaagd de CO2-footprint. Een belangrijke stap om een groenere toekomst te kunnen garanderen voor uzelf, uw kinderen en zelfs uw kleinkinderen.

Ons concept biedt duurzame verlichting met een extreem lange levensduur. Dit beperkt de hoeveelheid afval en verlaagt de schadelijke uitstoot van gassen.

Bespaar geld

Verlaag uw energie verbruik

Als u duurzame verlichting gebruikt, zijn besparingen mogelijk tot wel 70%, afhankelijk van de gekozen oplossing.

Wij kunnen u helpen met vrijblijvende berekeningen waar de kostenbesparingen uit blijken als u duurzame verlichting gaat gebruiken. Maak vrijblijvend een afspraak met een energie-adviseur.
Zonder verplichtingen of verborgen kosten!

De Documenten

Hier vindt u alle informatie over onze producten,
de mogelijke toepassingen en de installatie. Neem gerust contact op met de klantenservice als u hier niet kunt vinden wat u zoekt. Wij staan u graag te woord!
Download PDF
Download PDF
Download PDF
Download PDF
Download PDF