Download detailed specifications

Instructies

Blader door de lichtbronnen.

Om meer informatie te zien, kunt u klikken op de individuele producten.

Om u te informeren over een prijs, kunt u het formulier gebruiken dat beschikbaar is op elk product.

Als u zich graag in een keer wilt informeren over verschillende producten, gebruik dan de onderstaande link om een formulier aan te vragen.

Klik hier om naar het formulier.

Kwaliteit & Service staan bij ons voorop!

Algemene condities en voorwaarden
De algemene condities en voorwaarden van Eurolight Systems NV of Dansk Erhvervs Belysning ApS zijn op deze website van toepassing. U kunt hier klikken om de volledige tekst van de algemene condities en voorwaarden te lezen. Alle producten worden geleverd met levenslange garanties. Voor de orders die per telefoon geplaatst zijn, is geen teruggave recht van toepassing. Het wettelijke recht voor teruggave van artikelen is van toepassing op orders die online geplaatst zijn.
U kunt duurzame verlichtingsproducten online bestellen, of via de telefoon. Alle telefonische orders worden gecontroleerd via een bevestigings-proces. Voor de zekerheid bellen wij altijd terug om de details van de order nog een keer door te nemen. Dit helpt u en ons om foute leveringen te voorkomen en maakt een het koopproces veilig. Alle telefoongesprekken, inclusief onaangekondigde verkoopgesprekken, worden digitaal opgenomen. Deze opnames worden gebruikt voor training, kwaliteitsverbeteringen en documentatie.
Wij zijn beheerders van een database met bedrijven en instellingen die milieuvriendelijke verlichting gebruiken. Indien u een order plaatst via deze website, of telefonisch via één van onze call centers, gaat u automatisch akkoord met de mogelijkheid dat we de naam van uw bedrijf of instelling opnemen in deze database als “Milieubewuste gebruiker van duurzame verlichting”. U kunt altijd een verzoek sturen om deze informatie te verwijderen. Meer weten? Klik hier voor onze algemene voorwaarden.